«Οι ωραίες στιγμές γίνονται με ανθρώπους και συναισθήματα»

 Οι αναμνήσεις μας είναι οι ωραίες στιγμές και τις ωραίες στιγμές τις κάνουν οι άνθρωποι. Ζυμώνονται με ανθρώπους, παρέες κι αγάπες. Σπάνια είναι μοναχικές.. Κρύβονται σε φιλιά και αγκαλιές, σε βλέμματα, σε ωραίες κουβέντες. Φωλιάζουν σε μεγάλα τραπέζια γεμάτα πλατιά χαμόγελα, αστεία, τραγούδια και ποτήρια γεμάτα κρασί. Σε καλοκαιρινές εκδρομές και αγαπημένες διαδρομές. Σε μέρη άσχημα που ομόρφυναν με τα γέλια μας. Σε δύσκολες στιγμές που βγήκες αλώβητος και πιο δυνατός με συντροφιά.
 Οι ωραίες στιγμές γίνονται με ανθρώπους και συναισθήματα. Γι’ αυτό και μένουν για πάντα ως αναμνήσεις στο σκληρό δίσκο του εγκεφάλου σου. Πιο πολύ αυτές θα αναζητήσεις, σ’ αυτές θα βρεις καταφύγιο στα «κάτω» σου, αυτές θα νοσταλγήσεις και θα θελήσεις να επαναλάβεις. Τις άλλες, τις δύσκολες, όλο και τις σπρώχνεις να ξαναμπούν στο πηγάδι τους όταν κάνουν πως βγαίνουν στην επιφάνεια.
 Γι’ αυτό κράτα ανθρώπους κοντά σου όσο μπορείς, που να αξίζουν, να σημαίνουν κάτι για ‘σένα, να μπορείς μαζί τους να φτιάξεις όμορφες εικόνες, στιγμές που θα γίνουν μια μέρα ανεξίτηλες στην πιο ωραία παρακαταθήκη σου, τις αναμνήσεις σου. Γέμισε το άλμπουμ σου με χαμογελαστά πρόσωπα, αυτό που κάθε φορά όταν θα το ανοίγεις θα έρχονται μπροστά σου εικόνες γεμάτες μουσικές και μυρωδιές..

Σοφία Τ.




Σχόλια

Τα πιο διαβασμένα...